April 17th 2009

Træt, træt, træt

Syntesi den grad trætheden stadig plager mig. Ikke sådan den der – jeg kan næsten ikke holde øjene åbne-træthed, men mere en psykisk træthed, hvor novedet bliver tungt, hvor jeg ikke kan klare mere lyd og hvor alt bare virker uoverkommeligt.

Det er hårdt som stadig forholdvis ung, at må erkende man pludselig har brug for flere hvilepauser for, at komme igennem dagen. AT man ungernes larm kan få læsset til at vælte, at man ikke længere magter timer lange samtaler om alt og ingen ting – hjernen står simpelthen af

Det værste er dog næsten at man aldrig på forhånd ved, hvad og hvor meget kan kan klare. Nogle dage går det super godt og man kan klare flere aftaler på en dag, hygge og larm fra hele børnehaven. Andre dage kan man knap nok klare støjen fra bilen på vej til og fra børnehaven uden at få den værste hovedpine og må hjem og sove.

Når man flere steder kan læse at CI brugere bruger op til 60 -70% mere energi på at høre, så er det jo ikke så mærkeligt, men bliver vanvittig træt her i begyndelse – hvor energiforbruget måske er endnu større fordi man stadig skal vænne sig til at høre på en ny måde. Jeg håber dog MEGET at den evindeligt træthed forsvinder efterhånden så ens dagligdag bliver lidt nemmere. Det er altså lidt træls gang på gang at falde i søvn mens man læser god-nat historier for ungerne

1 Comment »

 1. Hej Anne
  Det med træthed, kan jeg også nikke genkendene til, nogle dage føler man at man kan klare det hele og næste dag vælder læset bare man skal en ting i løbet af dagen.
  Jeg havde en dage i går hvor jeg følte at jeg da helt klart var på vej til at blive rask, og så i dag er jeg bare mega træt kan næste ikke hænge sammen, så må sige at det jo nok tager tid, at komme igennem sådan noget som vi to er igennem.
  Knus og god weekend
  Fra Hannne

  Kommentar by Hanne Vitcetz Smidt — 17 April, 2009 @ 13:55

RSS-feed af kommentarer til dette indlæg. TrackBack URI

Skriv en kommentar