February 1st 2012

Er bloggen død

Har længe overvejet om bloggen var død – om der var mere at skrive om.

Ja det er en vanvittig livsomvæltende ting pludselig at miste hørelse. Ja det fylder rigtig meget i en periode og Ja man tror aldrig, det bliver hverdag igen.

Men pludselig kommer den alligevel snigende – hverdagen. Den hverdag man slet ikke kan forstille sig midt i alt kaoset.

Det ikke den samme hverdag, man vågner på til. Det en hverdag, hvor man igen skal lære sg selv at kende. En hverdag hvor man konstant/mange mange bliver mindet om at intet er det samme mere. En hverdag med spørgsmål om hvilken verden man høre til i og hvordan man lærer at leve med sine nye udfordringer.

Denne hverdag har jeg igennem længere tid oftere og oftere haft behov at skrive om/ned – om ikke andet så for mig selv. Skrive om alle de tanker og følelser der opstår mens, man forsøget at blive dus med hverdagen igen. Det er vgtig for mig ikke at hænge fast i fortiden og derfor bliver denne blog meget andet end mine Ci og mit høre handicap – Det bliver et indblik i mit liv hvor mine Ci spiller en rolle, men ikek dominerer mig.. jg er færst og fremest menneske, kone, kærste, mor, veninde, søster, datter og dernæst og Ci bruger. Jeg glæder mig til at få gang i bloggen igen, som først og fremmest skal hane en ansigtløftning og et ny design

No Comments »

Endnu ingen kommentarer.

RSS-feed af kommentarer til dette indlæg. TrackBack URI

Skriv en kommentar