March 15th 2012

Fra hørende til døv til hørende

I begyndelsen af Februar havde jeg besøg af 2 journalist studerende for at lave et interwieuw om, hvordan det er at gå fra døv til hørede med CI. Det kom der dette lille indslag ud af

Den er lavet af Mette Rørhman Bau og hende kollega. Mette er selv mor til er pige med CI.

Jeg har tidligere i andre sammenhæng fortalt om min sygdom og hvordan det er at gå fra hørende til døv og derfra til at være CI- bruger. Alligevel var denne oplevese utrolig lærerig for mig . Når andre stiller spørgsmålene og måske nogle spørgsmål man ike tidligere har funderet over, så giver det – i hvert tilfælde for mig en utrolig indsligt. SKal gerne indrømme at jeg mange gange virkelig måtet tænke mig godt om før jeg svarede, – fordi jeg simpelthen ikke havde set tingene den vej rundt

Denne lille video er selvfølgelig ikke hele sandheden om mit liv som Ci bruger, men jeg syntes rent faktisk det er lykkedes de 2 at tegne et godt billed af hvordan det er for MIG

Da videoen er beskytte at ophavsretten gør jeg opmærksom på at den ike må gengives andre steder.

No Comments »

Endnu ingen kommentarer.

RSS-feed af kommentarer til dette indlæg. TrackBack URI

Skriv en kommentar