December 11th 2008

Om Bloggen

Denne blog handler om et akut høretab og den krise man går igennem, når en så vigtig sans pludselig forsvinder. Alle de tanker og følelser der er forbundet hermed. Alle spørgsmålene, alle sorgerne og den enorme vrede jeg oplever. Den handler om kampen for at genfinde “lyden” og sig selv i en “helt ny verden. Og forhåbentlig så kommer den også til at handle om alle sejrene – om at finde dig selv i en ny verden og om at komme hel ud på den anden side

Denne blog er MIN CI – historie. Det er ikke nødvendigvis en solstrålehistorie eller en trist beretning om en der ikke kan slutte fred sin CI. Det er MIN historie på godt og ondt. fylde med smerte, sorg og skuffelser, men bestemt også med glæde, succes følelse og en enorm taknemlighed mod dem der hjælper mig igennem. Hvad dette ender med, kan ingen endnu forudsige da det hele endnu er så ny – Det første blad er kun lige vendt.

Jeg har desværre ikke den fornødne højrøvethed til at forstille mig, at denne historie er hverken interessant eller væsentlig for andre end mig.

Og på den anden side, så læser du jo faktisk med nu. Måske er du bare nysgerrig, måske er du selv Ci – bruger eller kommende bruger, måske kender du en ci-bruger.

Min CI historie er ikke en facitliste. Den er ikke svaret på, at sådan er livet med CI. Det kan jeg faktisk på trods af min endnu ringe CI erfaring garantere, at den ikke er. Vi kommer alle med unikke hørehistorier og forskellige årsager til vores Ci, så derfor er der ikke 2 historier der ligner hinanden. .

Jeg har selv i tiden efter operationen søgt nettet tyndt for andre CI brugeres historie. Hungrede efter at høre andres oplevelser, andres tanker og alle de følelser der går igennem hovedet på en i sådan en situation. Nu er det min tur til at dele mine oplevelser med hvem der end måtte kunne bruge det

God fornøjelse

1 Comment »

  1. Hej Anne
    Jeg har læst rigtig meget af din ci historie men bliver nok nød til at tage den i mindre bider da den på rigtig mange punkter liner min historie, det jeg har læst ind til nu har jeg både tude nikke genkende smile mm, men må som sagt tage den i mindre bider PUHA godt vi er nogle seje nogle, jeg vender tilbage for at læse mere.
    Knus fra
    Hanne

    Kommentar by Hanne Vitcetz Smidt — 17 February, 2009 @ 11:44

RSS-feed af kommentarer til dette indlæg. TrackBack URI

Skriv en kommentar